Glasherstel in Oosterhout?

Het kan zomaar gebeuren: er wordt een bal door uw raam gegooid. Uw raam is gebarsten en het moet gerepareerd of vervangen worden. Zoekt u een professional op het gebied voor glasherstel? Glaspunt B.V. staat voor u klaar! Wij zijn werkzaam in en om Oosterhout en wij hebben veel ervaring met glasherstel. Onze medewerkers staan na uw aanvraag direct voor u paraat en wij komen zo snel mogelijk bij u thuis.

Spoedservice

Is uw raam beschadigd door een inbraakpoging? Wordt u midden in de nacht wakker en ziet u uw kapotte raam? Glaspunt B.V. staat op ieder uur van de dag voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat een kapot raam direct vervangen dient te worden. U kunt daarom op ieder gewenst tijdstip naar de telefoon grijpen om onze medewerkers te bellen. Onze spoedservice draait 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Heeft u ons nodig op een feestdag? Uiteraard maken wij hier ook geen probleem van. Hoe groot of klein de barst in uw raam is, wij staan altijd voor u klaar.

Voor meer informatie over onze spoedservice kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar 073 - 204 58 14.