Glas plaatsen in Oosterhout?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die enkel- of dubbelglas kan plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u een beroep doen op Glaspunt B.V.. Onze medewerkers hebben veel ervaring in glas plaatsen en zij doen dit met veel zorg. Wij verzorgen glasservice op maat.

Dubbelglas?

Veel mensen laten hun enkel glas vervangen door dubbel glas. Deze glassoort bestaat uit twee bladen glas waartussen lucht of gas zit. Hierdoor heeft isolatie glas een hogere isolerende functie dan enkel glas, waardoor u in uw woning minder hoeft te stoken om het warm te krijgen en te houden! De aanschaf van dubbel glas is prijziger dan enkel glas, maar door de besparing van energie heeft u deze investering al snel weer terugverdiend. In Oosterhout en in de omgeving van Oosterhout bent u voor dubbel glas aan het juiste adres bij Glaspunt B.V.: uw specialist op het gebied van glas in Oosterhout en omstreken.

Soorten beglazing

Dubbel glas is verkrijgbaar in verschillende soorten. Van standaard dubbel glas tot HR++ isolatieglas. Ook kunnen we dubbel glas leveren in combinatie met bijvoorbeeld figuurglas, veiligheidsglas of zonwerend glas. Welk dubbel glas het beste bij u past, is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Woont u in Oosterhout of in de omgeving van Oosterhout en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dubbel glas in uw woning? Of bent u op zoek naar een glaszetter in verband met glasschade? Bel ons bedrijf in Oosterhout dan direct vrijblijvend! Wij komen altijd met een passende oplossing en helpen u graag met het verbeteren van de isolatie van uw woning.