Glas vervangen in Oosterhout?

Gaat u samenwonen met uw partner of heeft u zelf een huis weten te bemachtigen? Gefeliciteerd! Het is nu tijd om te klussen en uw huis geheel te stylen naar uw wensen. Heeft u al nagedacht over uw ramen? Vaak hebben oude huizen enkele beglazing. Veel mensen kiezen ervoor om dit te vervangen door dubbel glas. Dubbel glas heeft namelijk meer voordelen dan enkel glas:

  • Enkel glas houdt de kou van buiten niet goed tegen. Hierdoor kan het in uw woning erg tochten;
  • Omdat enkel glas de kou niet goed tegenhoudt, is het vanzelfsprekend kouder in uw gehele woning. Hierdoor wordt de verwarming vaker opengedraaid, wat weer een hogere energierekening oplevert;
  • Ramen met enkel glas beslaan vaker. Doordat de warmte van binnen aan de ene kant van uw raam komt en de kou van buiten aan de andere kant ontstaat er condens.

Kies voor Glaspunt B.V.!

Zoekt u een professional die dubbele beglazing kan zetten in uw woning? Of wilt u slechts één ruitje vervangen? Of heeft u wellicht een raam in uw deur dat kapot is? In alle situaties van glas vervangen kunt u terecht bij Glaspunt B.V.. Wij zijn werkzaam in en om Oosterhout en onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar.